Блог за сепукисти

Съзнателен избор

Да го духате, мили съграждани, тук има форум!

Честно казано този енергиен “форум” освен с енергичния бойкот на поканени личности май с друго не изпъква. Поне на нивото на което беше направен да привлече внимание. Това което ми направи впечатление на друго ниво е, че държавата предпочита да смачка спокойния живот на собствените си граждани с цел да направи тоя смешен панаир. Кажете ми, в интереса на кой от живущите в София беше тоя форум, че да се създава изключително утежнен трафик, да се опасва центъра и да се затваря централната част? Да пуснете ограничителни ленти по тротоарите на Евлоги и Христо Георгиеви, бул. България и др., така, че дори на пешеходните пътеки хората да трябва да се провират под тях, а пешеходните светофари да са изключени..?!

 1. Тия хора са няколко десетки, а привилегиите им надвишават съвкупните права на близо 2 000 000 човека? Сами да се грижат за сигурността си, на хората не им пука!
 2. Ние като българи би трябвало да имаме на разположение инфраструктурата на собствената си страна. Кои сте вие, че да ни забранявате достъп? Държавата? НИЕ СМЕ ДЪРЖАВАТА!
 3. Кой ви плаща бе, синове майчини, ако не ние? Ние, от данъците ни. Ще ви сложим в кучи гъз на тия избори. Да, кучи гъз..!
 4. Кои сте вие, да се опитвате да ни унижавате? Не ни давайте повод да излеем цялата жлъч и гняв, които имаме, когато човек се чувства праведен в гнева си граници няма.
 5. Не можахте ли да направите глупавия си форум извън София? Но май тогава никой нямаше да забележи, че го има? Никой не ви харесва, с тъпия ви форум-още по-малко.
 6. Мухобойко, голубчик, не чух да протестираш за това, че ще направят живота черен за софиянци за няколко дни. Ако дори протест не можеш да правиш, по-добре се мятай на един от тия камиони дето събират боклука и свърши малко работа.
 7. Излишен отпадък сте вие, господа организатори и участници в тоя смешен “форум”.  Вас като се опитаме да ви рециклираме на избори на следващия мандат сте все същия боклук. Безполезна работа…
 8. Ядосахте ме достатъчно за да влагам лично отношение и то доста.

Дотук по темата. Мисля, че повечето хора споделят мнението ми поне по една от тия точки. Достатъчно, поне за мен.

 1. Филип Петров каза :

  Какво да кажа… духахме 🙂

 2. sepuko каза :

  К’во да кажа и аз и 12-тата мастика няма да ми махне вкуса…

Добави коментар