Блог за сепукисти

Съзнателен избор

Кой се самоопределя като хетеро?

Аз нямам нищо против който и да е стига да не ми пречи. Много се надявам обратното да важи в пълна сила.

Обратните хора не ми пречат. Не бих отказал да се запозная с някой само на база това, че не споделя виждането ми за нормално или не.

Обратните хора външно изглеждат като всички нас. Нормални жени и мъже. Различното е само в мислите им(при някои от тях и на хормонална основа).

Обратните хора парадират със сексуалността си.  За разлика от всички нас(аз не нося тениска с надпис “Горд съм да съм хетеросексуален”).

Обратните хора се самоопределят като обратни хора. За разлика от всички нас(нито пък такава с надпис “Хетеросексуален”)

Обратните хора се борят за повече права. Свързани със сексуалното им самоопределяне. Обаче искат да са нормални като всички нас. Искат нормално отношение/взаимоотношения с останалите.

Обратните хора са сгрешили политическия си подход мен ако питат.

Ако тия хора искат да се държат и да бъдат третирани като хората да го правят. Просто да живеят като хора. На никой не му пука, че някой е гей/лесбийка стига да не му го завират в лицето.

Ако целта е да наблягат на различието си и това заляга в самоопределянето им, то да бъдат подготвени да бъдат делени и отделяни.

  1. stilyo каза :

    доста наивен и лицемерен коментар, от привилегированата позиция на човек, който не е търпял дискриминация на базата на сексуалната му ориентация. донякъде по-достойна за уважение е позицията на отявлен хомофоб който казва “педалите под ножа” – другото е опит за прикриване на липсата на толерантност под маската на политическа коректност

  2. sepuko каза :

    Аз не съм политически коректен, господине. И лицемерен не съм. Привилегии на база сексуалната ми ориентация досега не съм чул да имам. Ако съм пропуснал този закон, моля кажете ми в кой дял е и какво ми се полага. Щом смятате, че тези, които целенасочено дискриминират(хомофобите) са ви по-близки по душа, то аз нямам право да ви преча. Който, каквото го влече.
    Толерантен съм към всеки от друг страна. Нямам проблем с хомосексуалистите, без друго земята е пренаселена в момента, може да използваме малко повече от тях. За сметка на това ми е дотегнало от проблемите на хомосексуалистите. И от бунтарския характер на борбата им. Това, което казвам е, че часста от Аз-ът наречена Педераст във всеки един хомосексуалист ми е безумно скучна. За останалото преценям според достоинствата.
    Capisci?

Добави коментар