Блог за сепукисти

Съзнателен избор

Dart Debilerius a.k.a. Волен Сидеров отвръща на уд… какво?

siderovВолен Сидеров, водачът на клуб “Атака” (сериозно ли мислите, че това е партия?),  успя да привлече вниманието на българските медии отново. Този път с някакво почти по бебешки дебилно и наивно изказване. Той настоява Турция да изплати 50 000 000 000 (петдесет милиарда) евро “не само за заграбените земи от тракийските българи през 1913 г., но и за всички щети, нанесени на българската нация в продължение на шест века.” . Продължавам да цитирам (интернет)” “Атака” ще разпространи във всички европейски институции брошура “Геноцидът срещу българите 14-20 в.” в превод на английски, немски и френски език.” .

Имам няколко въпроса към гусин Сидеров, в които най-вероятно ще проличи моето откровено мнение за цялата идея за клуба му.

 • Защо симпатизанти на партията са предимно хора, борещи се с нощно напикаване (грохнали старци или малки меки мозъци)?
 • Владо Кузов..?
 • Защо крайният национализъм е програма на АТАКА?
 • Защо речите на водача (вие) съдържат само обещание за мъст срещу всички, но никога план за изграждане на добро бъдеще?
 • Господин Сидеров, вие с подсказване/преписване ли изкласихте средно образование, и по-специално в часовете по история?
 • Защо турците могат да обърнат страницата на историята и да я приемат такава, каквато е, а вие, господин Сидеров, се държите като сърдито бебе, което дори не е засегнато пряко?
 • Защо, господин Сидеров, защо продължавате да втълпявате на младите българи (че и старите), че имат оправдание да се самосъжаляват и оправдават за окаяното им положение? Имате фатално привличане към това да бъдете Рицаря на Прецакания образ ли?
 • Защо симпатизантите на Атака, често се увличат и по нео нацизма? Коментар? Защо симпатизантите на други партии не го правят?
 • Смятате ли, господин Сидеров, че дори да раздадете листовки навсякъде, дори в малките китни селца в Германия, някой ще ви съдейства да издействате компенсация от 50 000 000 000 (петдесет милиарда) евро от Турция за “заграбените земи от тракийските българи през 1913 г., но и за всички щети, нанесени на българската нация в продължение на шест века.”. Абе Турция освен да тръгне да ни съди задето им превзехме непревземаемата крепост на щик?
 • Смятате ли, че с тоя жалък, смешен и досаден акт няма да навредите на и без това крехкото доверие в стабилността (менталната и политическата) на България у средния европеец?
 • Вие ако бяхте турчин, господин Сидеров, допускате ли, че нямаше да му ударите един весел и безгрижен смях на думите на тоя умопобъркан българин, дето твърди, че Турция дължи 50 000 000 000 (петдесет милиарда) евро на България, при това за исторически събития..?
 • Къде бяхте в час по история, когато ви казаха, че ние сме подписали една конвенция за непредявяване на териториални претенции?
 • Защо се опитвате да подпалите чувства на нетърпимост и омраза към небългарските култури и етноси в България?
 • На бас ли се хванахте, че ще успеете да вкарате партия в парламента и тя да е най-нелепата и несериозната след Бирената партия (може би, може би)? Спечелихте вече, откажете се…

А колко още неизречени въпроси в стотици хиляди недоумяващи очи има, всеки ден прочитайки такива фантастични новини и всяка вечер, пред телевизионния екран, когато тая фантастика е потвърдена от телевизионните водещи…много от тия въпроси са също като моите.

 1. Woland каза :

  Много добре написано, смях се с глас на последната точка :). Жалкото е, че мнозинството, което ще гласува за този (подозирам и той страда от нощно напикаване), му вярва и в самосъжалението си се пълни с омраза и буквално спринтира към политическата, културната и историческата архаика.

  По-интересно ми е, в сферата на утопията, ако Турция изплати тези пари, за какво ще бъдат използвани те?

  Интересно ми е и европейската общност какво ще си каже за нас – тъпи ли сме, че на тоя кретен му даваме трибуна или сме също толкова пернати, колкото е и той?

 2. sepuko каза :

  Предполагам, че ако Турция изплати такива пари на България заради бълбукането на Сидеров, поне милиард евро ще бъдат изхарчени за паметници и бюстове на самия Сидеров, сложени във всеки град и село в България(плюс портрет във всяка публична сграда). Като паметниците и бюстовете на Ататюрк в Турция 🙂
  За европейската общност не ща и да си фантазирам какво ще си помислят за нас. ако още малко им се наврем в очите. Те хората предпочитат да си живеят живота там и им е през оная работа българите какви компенсации искат. Ама ако почнем да разпространяваме хартиен спам, че искаме 50 000 000 000 евро…

 3. Bunny каза :

  Сидеров вече ми е скучен, от как се появи Яни Янев…

 4. sepuko каза :

  Яне Янев, новия хит на пазара. Мисля, че ако направи дует с Милко Калайджиев няма да изглежда нелепо. Дори малко. Права си. Яне Янев е като автоматична латерна от която излизат глупости. Сидеров е по-скоро като грамофон дето леко превърта.

 5. Bunny каза :

  Според мен би било обида към Милко…

  Просто казвам, че в момента Яне е по-опасен…

 6. sepuko каза :

  О, но това дали е възможно? На мен господин Калайджиев ми изглежда доволно невъзмутим. Колкото до Янев, ако скоро не го осъдят няколко пъти за клевета, спирайки ефективно фонтанът от глупави и недоказани сензации, които той произвежда, то народът сам ще го заклейми като глупаво плямпало.
  Хората вече мисля, че успяват да видят, че тия(политици), които най-често са в медиите са всъщност там за да бъдат презрени.

 7. Блог за сепукисти » Blog Archive » Дежавю, Димитров направи ехо на Сидеров каза :

  […] милиарда долара. Защо ли това ми се струва като ехо на бълбуканията на Сидеров от месец Април 2009-та ? Какъв всъщност е договорът между Атака и ГЕРБ? Първо […]

Добави коментар